Jamie (Mila Kunis) është një rekrutues ekzekutiv me bazë në Nju Jork, i cili josh Dylan (Justin Timberlake), një drejtor arti nga Los Angeles, të marrë një punë në zyrën e revistës GQ në Nju Jork. Duke parë se ata kanë shumë të përbashkëta, të dy bëhen miq të shpejtë. Duke u ndjerë i lodhur nga një sërë romancash të prishura, D Ylan dhe Xhemi vendosin se janë gati të heqin dorë nga kërkimi i dashurisë së vërtetë dhe të fokusohen në argëtimin. Megjithatë, komplikimet shfaqen kur dy shokët më të mirë i shtojnë marrëdhënies së tyre seksin.
Miqtë më të mirë Rick (Owen Wilson) dhe Fred (Jason Sudeikis) janë të martuar për një kohë të gjatë dhe po tregojnë shenja shqetësimi. Për të rigjallëruar martesat e tyre, gratë e tyre (Jenna Fischer, Christina Applegate) u japin atyre një javë për të bërë çfarë të duan, pa pyetje. Në fillim, marrëveshja tingëllon si një ëndërr e realizuar, por ndërsa java po kalon, dy miqtë zbulojnë se pritshmëritë e tyre janë jashtë sinkronizimit të egër me realitetin.

Showing all 2 results