Kur një nënë birësuese në qytetin e Detroitit (Fionnula Flanagan) vritet në një pengesë të dështuar, katër nga fëmijët e saj të birësuar tashmë të rritur dyshojnë se nuk ishte vrasje e rastësishme. Muzikanti në rritje Jack (Garrett Hedlund), ish-Marine Angel (Tyrese Gibson), lojtari i nxehtë hokej Bobby (Mark Wahlberg) dhe vendosen …

Showing the single result