Simon Spier keeps a huge secret from his family, his friends and all of his classmates: he's gay. When that secret is threatened, Simon must face everyone and come to terms with his identity.
Featured
n innocent discovery of a well-preserved mummified Chinese Emperor from 200 B.C. unearths a two-thousand-year-old nightmare, a secret that should have remained buried
Featured
A young celebrity marriage counselor discovers herself left at the altar of her own highly-publicized wedding. To save face, she accepts an offer from her contractor, who secretly has a crush on her, to step in as groom and marry her.
Mia Hall (Chloë Grace Moretz), një violonçeliste e re e talentuar, mendoi se vendimi më i vështirë që do të duhej të merrte ndonjëherë do të ishte nëse do të ndiqte ëndrrat e saj muzikore në prestigjiozin Juilliard apo do të ndiqte zemrën e saj për të qenë me dashurinë e jetës së saj, Adam. Jamie Blackley), një këngëtar/kitarist rock.
Jamie (Mila Kunis) është një rekrutues ekzekutiv me bazë në Nju Jork, i cili josh Dylan (Justin Timberlake), një drejtor arti nga Los Angeles, të marrë një punë në zyrën e revistës GQ në Nju Jork. Duke parë se ata kanë shumë të përbashkëta, të dy bëhen miq të shpejtë. Duke u ndjerë i lodhur nga një sërë romancash të prishura, D Ylan dhe Xhemi vendosin se janë gati të heqin dorë nga kërkimi i dashurisë së vërtetë dhe të fokusohen në argëtimin. Megjithatë, komplikimet shfaqen kur dy shokët më të mirë i shtojnë marrëdhënies së tyre seksin.
Miqtë më të mirë Rick (Owen Wilson) dhe Fred (Jason Sudeikis) janë të martuar për një kohë të gjatë dhe po tregojnë shenja shqetësimi. Për të rigjallëruar martesat e tyre, gratë e tyre (Jenna Fischer, Christina Applegate) u japin atyre një javë për të bërë çfarë të duan, pa pyetje. Në fillim, marrëveshja tingëllon si një ëndërr e realizuar, por ndërsa java po kalon, dy miqtë zbulojnë se pritshmëritë e tyre janë jashtë sinkronizimit të egër me realitetin.
Adoleshenti nervoz Denis Cooverman (Paul Rust) ka një dashuri të fshehtë me Beth Cooper (Hayden Panettiere), vajzën më të nxehtë në shkollën e mesme. Gjatë fjalimit të diplomimit, Denisi e lëshon macen nga çanta dhe deklaron dashurinë e tij për Bethin, e cila, në vend që të dënojë Denisin, shfaqet në shtëpinë e tij më vonë atë ditë dhe i premton se do t'i tregojë kohën e jetës së tij.

Showing all 8 results