Në vitin 1988, një oficer policie është i uritur për t'u bërë detektiv dhe fillon të gjurmojë një vrasës serial i cili rishfaqet çdo nëntë vjet. Por kur krimet e vrasësit kundërshtojnë çdo shpjegim shkencor, obsesioni i oficerit kërcënon të shkatërrojë gjithçka.
Lynn, a genius high school student who makes money by cheating tests, receives a new task that leads her to set foot on Sydney, Australia. In order to complete the millions-Baht task, Lynn and her classmates have to finish the international STIC(SAT) exam and deliver the answers back to her friends in Thailand before the exam takes place once again in her home country.
Featured
n innocent discovery of a well-preserved mummified Chinese Emperor from 200 B.C. unearths a two-thousand-year-old nightmare, a secret that should have remained buried
Toby është një baba i divorcuar që po përpiqet të bëjë një jetë më të mirë për djalin e tij. Vëllai i tij Tanner është një ish-i dënuar me një temperament të shkurtër dhe një gisht të lirë të këmbëzës. Së bashku, ata planifikojnë një seri grabitjesh kundër bankës që do të mbyllet në fermën e tyre familjare.
Një ekip ndërkombëtar reagimi duhet të mblidhet kur mashtruesi më i madh në botë vjedh superarmën më të vogël në botë, duke lënë në balancë fatin e planetit.
Private investigator Matthew Scudder is hired by a drug kingpin to find out who kidnapped and murdered his wife.

Showing all 6 results