Detajet e filmit

ISP

Jamie (Mila Kunis) është një rekrutues ekzekutiv me bazë në Nju Jork, i cili josh Dylan (Justin Timberlake), një drejtor arti nga Los Angeles, të marrë një punë në zyrën e revistës GQ në Nju Jork. Duke parë se ata kanë shumë të përbashkëta, të dy bëhen miq të shpejtë. Duke u ndjerë i lodhur nga një sërë romancash të prishura, D Ylan dhe Xhemi vendosin se janë gati të heqin dorë nga kërkimi i dashurisë së vërtetë dhe të fokusohen në argëtimin. Megjithatë, komplikimet shfaqen kur dy shokët më të mirë i shtojnë marrëdhënies së tyre seksin.