I armatosur me pajisjet më të fundit të teknologjisë së lartë të spiunazhit, një derr gini i quajtur Darvin (Sam Rockwell) dhe ekipi i tij i brejtësve të trajnuar posaçërisht janë shpesh linja e fundit e mbrojtjes kundër kaosit dhe shkatërrimit. Por kur qeveria i mbyll ato dhe i dërgon në një dyqan kafshësh, Darvini dhe banda e tij do të duhet të luftojnë dhe një mënyrë për të shpërthyer dhe për të parandaluar një miliarder të çmendur (Bill Nighy) që të pushtojë botën.
Një punonjëse rasti në një strukturë që ndihmon ushtarët të kthehen në jetën civile largohet për të filluar një jetë të re, duke jetuar me nënën e saj dhe duke punuar si kamariere në një qytet të vogël.
Ish-skllav Bass Reeves bëhet zëvendësi i parë me ngjyrë Marshalli i Shteteve të Bashkuara në perëndim të lumit Misisipi në fund të viteve 1800 dhe gjuan jashtëligjin vdekjeprurës Frank Dozier.
Në vitin 1988, një oficer policie është i uritur për t'u bërë detektiv dhe fillon të gjurmojë një vrasës serial i cili rishfaqet çdo nëntë vjet. Por kur krimet e vrasësit kundërshtojnë çdo shpjegim shkencor, obsesioni i oficerit kërcënon të shkatërrojë gjithçka.
In 1984, a young programmer begins to question reality as he works to adapt a fantasy novel into a video game.
A team of Navy SEALs discover an underwater treasure in a Bosnian lake.
The cultural revolution that occurred in the 1960s England is explored in this documentary.
he inspiring and unknown true story behind MercyMe's beloved, chart topping song that brings ultimate hope to so many is a gripping reminder of the power of true forgiveness.
Debbie Ocean gathers an all-female crew to attempt an impossible heist at New York City's yearly Met Gala.
Sed leo elit, volutpat quis aliquet eu, elementum eget arcu. Aenean ligula tellus, malesuada eu ultrices vel, vulputate sit amet metus. Donec tincidunt sapien ut enim feugiat, sed egestas dolor ornare.
Featured
A woman filming a documentary on childhood rape victims starts to question the nature of her childhood relationship with her riding instructor and running coach
A deep cover operative awakens to find himself imprisoned in a CIA black site on a submarine.
A family of four staying at a secluded mobile home park for the night are stalked and then hunted by three masked psychopaths.
Featured
A lonely woman living in Tokyo decides to take an English class where she discovers her alter ego, Lucy.

Showing 1–16 of 84 results