Adoleshenti nervoz Denis Cooverman (Paul Rust) ka një dashuri të fshehtë me Beth Cooper (Hayden Panettiere), vajzën më të nxehtë në shkollën e mesme. Gjatë fjalimit të diplomimit, Denisi e lëshon macen nga çanta dhe deklaron dashurinë e tij për Bethin, e cila, në vend që të dënojë Denisin, shfaqet në shtëpinë e tij më vonë atë ditë dhe i premton se do t'i tregojë kohën e jetës së tij.

Showing the single result