Në vitin 1988, një oficer policie është i uritur për t'u bërë detektiv dhe fillon të gjurmojë një vrasës serial i cili rishfaqet çdo nëntë vjet. Por kur krimet e vrasësit kundërshtojnë çdo shpjegim shkencor, obsesioni i oficerit kërcënon të shkatërrojë gjithçka.
Jake Pentecost, djali i Stacker Pentecost, ribashkohet me Mako Mori për të udhëhequr një brez të ri pilotësh Jaeger, duke përfshirë rivalin Lambert dhe hakerin 15-vjeçar Amara, kundër një kërcënimi të ri Kaiju.
A social satire in which a man realizes he would have a better life if he were to shrink himself to five inches tall, allowing him to live in wealth and splendor.
Featured
strange black entity from another world bonds with Peter Parker and causes inner turmoil as he contends with new villains, temptations, and revenge.
Lynn, a genius high school student who makes money by cheating tests, receives a new task that leads her to set foot on Sydney, Australia. In order to complete the millions-Baht task, Lynn and her classmates have to finish the international STIC(SAT) exam and deliver the answers back to her friends in Thailand before the exam takes place once again in her home country.
Një ekip ndërkombëtar reagimi duhet të mblidhet kur mashtruesi më i madh në botë vjedh superarmën më të vogël në botë, duke lënë në balancë fatin e planetit.
Robert Neville (Will Smith), një shkencëtar i shkëlqyer, është një i mbijetuar i një murtaje të krijuar nga njeriu që i shndërron njerëzit në mutant të etur për gjak. Ai endet i vetëm nëpër qytetin e Nju Jorkut, duke bërë thirrje për të mbijetuar të tjerë të mundshëm dhe punon për të gjetur një kurë për murtajën duke përdorur gjakun e tij imunitar.

Showing all 7 results