An alien touring the galaxy breaks away from her group and meets two young inhabitants of the most dangerous place in the universe: the London suburb of Croydon
Në fillim të viteve 1950, Eddie Mannix është i zënë në punë duke u përpjekur të zgjidhë të gjitha problemet e aktorëve dhe kineastëve në Capitol Pictures. Detyrat e tij të fundit përfshijnë një regjisor të pakënaqur, një kauboj që këndon, një notar të bukur dhe një balerin të pashëm.
A chance encounter between a disgraced music-business executive and a young singer-songwriter, new to Manhattan, turns into a promising collaboration between the two talen

Showing all 3 results