Detajet e filmit

ISP

Robert Neville (Will Smith), një shkencëtar i shkëlqyer, është një i mbijetuar i një murtaje të krijuar nga njeriu që i shndërron njerëzit në mutant të etur për gjak. Ai endet i vetëm nëpër qytetin e Nju Jorkut, duke bërë thirrje për të mbijetuar të tjerë të mundshëm dhe punon për të gjetur një kurë për murtajën duke përdorur gjakun e tij imunitar.