Në fillim të viteve 1950, Eddie Mannix është i zënë në punë duke u përpjekur të zgjidhë të gjitha problemet e aktorëve dhe kineastëve në Capitol Pictures. Detyrat e tij të fundit përfshijnë një regjisor të pakënaqur, një kauboj që këndon, një notar të bukur dhe një balerin të pashëm.

Showing the single result