Detajet e filmit

ISP

Toby është një baba i divorcuar që po përpiqet të bëjë një jetë më të mirë për djalin e tij. Vëllai i tij Tanner është një ish-i dënuar me një temperament të shkurtër dhe një gisht të lirë të këmbëzës. Së bashku, ata planifikojnë një seri grabitjesh kundër bankës që do të mbyllet në fermën e tyre familjare.