Ish-skllav Bass Reeves bëhet zëvendësi i parë me ngjyrë Marshalli i Shteteve të Bashkuara në perëndim të lumit Misisipi në fund të viteve 1800 dhe gjuan jashtëligjin vdekjeprurës Frank Dozier.
Toby është një baba i divorcuar që po përpiqet të bëjë një jetë më të mirë për djalin e tij. Vëllai i tij Tanner është një ish-i dënuar me një temperament të shkurtër dhe një gisht të lirë të këmbëzës. Së bashku, ata planifikojnë një seri grabitjesh kundër bankës që do të mbyllet në fermën e tyre familjare.

Showing all 2 results