Detajet e filmit

ISP

Jake Pentecost, djali i Stacker Pentecost, ribashkohet me Mako Mori për të udhëhequr një brez të ri pilotësh Jaeger, duke përfshirë rivalin Lambert dhe hakerin 15-vjeçar Amara, kundër një kërcënimi të ri Kaiju.

Add a review

Users Reviews

  1. imran

    Good

    Good