Detajet e filmit

ISP

Ish-skllav Bass Reeves bëhet zëvendësi i parë me ngjyrë Marshalli i Shteteve të Bashkuara në perëndim të lumit Misisipi në fund të viteve 1800 dhe gjuan jashtëligjin vdekjeprurës Frank Dozier.