Detajet e filmit

ISP

I armatosur me teknologjinë më të fundit të ushtrisë dhe spiunazhit, ekipi i ushtarëve elitë të njohur si GI Joe udhëton nëpër botë kudo ku nevojiten shërbimet e tyre. Në detyrën e tyre të fundit, Gen. Hawk (Dennis Quaid), Duka (Channing Tatum) dhe pjesa tjetër e ekipit të GI Joe përballen me Destron (Christopher …