Detajet e filmit

ISP

Në aventurat e vazhdueshme të ekipit GI Joe, Duka (Channing Tatum), i dyti në komandë Roadblock (Dwayne Johnson) dhe pjesa tjetër e Joes (DJ Cotrona, Lee Byung-hun) përballen me një kërcënim të dyfishtë. Jo vetëm që armiku i tyre i vdekshëm COBRA po ngre sërish kokën e saj të shëmtuar.