Detajet e filmit

ISP

Një punonjëse rasti në një strukturë që ndihmon ushtarët të kthehen në jetën civile largohet për të filluar një jetë të re, duke jetuar me nënën e saj dhe duke punuar si kamariere në një qytet të vogël.