Detajet e filmit

ISP

Kur përpjekja e tyre për të grabitur kazinonë e një gangsteri (Robert De Niro) shkon keq, një burrë i dëshpëruar (Jeffrey Dean Morgan) dhe partneri i tij (Dave Bautista) rrëmbejnë një autobus të qytetit për t'i shpëtuar policisë dhe një bandit maniak (Morris Chestnut).