Detajet e filmit

ISP

Shefi i Urdhrit Roy Miller (Matt Damon) dhe ekipi i tij i inspektorëve janë në një mision në 2003 për të gjetur rezervat e raportuara të Irakut të armëve të shkatërrimit në masë. Duke udhëtuar nga një vend i rrezikshëm në tjetrin, Miller dhe ekipi i tij nuk arrijnë të gjejnë ndonjë agjent kimik ose armë të tjera.