Detajet e filmit

ISP

Kur terroristët rrëmbejnë një aeroplan nga Chennai, një komando NSG i është besuar operacionet e shpëtimit. Së shpejti, terroristët zbarkojnë avionin, i cili përfshin një ministër dhe një aktor të lartë, në Tirupati.