Detajet e filmit

ISP

I armatosur me pajisjet më të fundit të teknologjisë së lartë të spiunazhit, një derr gini i quajtur Darvin (Sam Rockwell) dhe ekipi i tij i brejtësve të trajnuar posaçërisht janë shpesh linja e fundit e mbrojtjes kundër kaosit dhe shkatërrimit. Por kur qeveria i mbyll ato dhe i dërgon në një dyqan kafshësh, Darvini dhe banda e tij do të duhet të luftojnë dhe një mënyrë për të shpërthyer dhe për të parandaluar një miliarder të çmendur (Bill Nighy) që të pushtojë botën.