Detajet e filmit

ISP

Është e premte dhe Craig Jones (Ice Cube) sapo është pushuar nga puna për vjedhjen e kutive të kartonit. Për t'i bërë gjërat edhe më keq, qiraja është e paguar, ai urren të dashurën e tij mbizotëruese, Joi (Paula Jai ​​Parker) dhe shoku i tij më i mirë, Smokey (Chris Tucker), i detyrohet para shitësit lokal të drogës -- dhe kjo është e gjitha para drekës.