Detajet e filmit

ISP

Frank është një kuzhinier në Las Vegas, i cili gjithmonë e ka përqendruar energjinë e tij në talentin e tij të kuzhinës, derisa takon Lola, një enigmë e re dhe e bukur. Së bashku, Frank dhe Lola ndërtojnë një marrëdhënie intensive që i shpëton ata nga dëshpërimi i tyre i ndërsjellë. Të çarat fillojnë të shfaqen pasi Lola e tradhton papritur Franin k, gjë që çon në mosbesimin në zhvillim të Frankut ndaj Lolës dhe një obsesion në rritje me një burrë imponues nga e kaluara e saj.