Detajet e filmit

ISP

Fun Facts of Movie

Pasi gruaja dhe vajza e tij e plagosur zhduken nga dhoma e urgjencës, një burrë bindet se spitali po fsheh diçka.

Pasi gruaja dhe vajza e tij e plagosur zhduken nga dhoma e urgjencës, një burrë bindet se spitali po fsheh diçka.

ISP